De kinderkamer, slaapkamer of speelkamer is een unieke plek. Een met de handgeschilderde muurschildering maakt een kinderkamer, de ruimte waar jouw kind zich in vertoefd speciaal. Wie wil er nou niet een een sfeervolle kinderkamer creëren, waarbij een kind zich helemaal in thuis kan voelen.

Een unieke kinderkamer ruimte creëren.

Ik ben van huis uit een professionele muurschilder, gespecialiseerd in decoratieve verftechnieken en eigenaar van een schildersbedrijf. Maar mijn liefde gaat uit naar muurschilderingen, waarbij ik de kans krijg mijn vakmanschap tot uiting te brengen. Het maken van een muurschilderingen in kinderkamers of kindermuurschilderijen voor in slaapkamers, speelkamers, kinderdagverblijven doe ik graag.

Artistieke muurschilderingen op maat voor particulieren en bedrijven

Tevens kan ik meubelair op maat met de hand beschilderen om muurschilderingen op een unieke wijze manier aan te vullen. Muurschilderingen en handmatig beschilderde meubels voor kinderen zijn een originele manier om een binnen- of buitenruimte voor je kind te decoreren.

Schilder service op maat en voor elk budget

Ik neem zowel kleine als grote projecten aan. Zo kan ik een uitgebreid gedetailleerde muurschildering voor een kinderkamer maken om de ruimte volledig te thematiseren. Of een minder groot eenvoudiger ontwerp om een lege ruimte prettig op te fleuren.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je een met de handgemaakte muurschildering voor de kinderkamer -of babykamer wilt hebben. Kies een thema naar keuze of als je er zelf even niet uitkomt, vind ik het geen probleem om samen met jou te brainstormen om tot een goed ontwerp te komen.

  • Afhankelijk van het soort project, door geheel NL werkzaam
  • Biedt hulp bij inspiratie en het uitwerken van een idee of thema
  • Gespecialiseerd in decoratieve verftechnieken
  • Schilder service op maat en voor elk budget

Ben jij opzoek naar een te gekke muurschildering voor op de kinderkamer? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geniet van mijn werk en ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik. Neem gerust telefonisch contact met mij op of middels het contactformulier.

Foto’s muurschilderingen kinderkamer

Hieronder een kleine selectie voorbeelden van muurschilderingen die ik in kinderkamers heb gemaakt. Ik heb inmiddels handgeschilderde muurschilderingen gemaakt voor kinderdagverblijven, peuter- en tienerkamers elk weer een andere style die de interesses en persoonlijkheid van de eigenaars weerspiegelen.

Van ballerina’s tot dinosaurussen, Spiderman en Harry Potter, ik ben altijd geïntrigeerd door wat mijn volgende project zal zijn. Met de wetenschap dat ik mijn jonge klanten veel plezier kan laten beleven door een van mijn muurschilderingen, geeft me altijd grote voldoening!