Muursticker Vs Muurschildering

Welkom bij Remco Oudshoorn Muurschilderingen. Sorry, de site is UNDER CONSTRUCTION. Je kunt uiteraard contact opnemen middels het contact formulier of neem gerust telefonisch contact op.

Muurschilderingen vereisen vakmanschap en handvaardigheid

Mijn vakmanschap gaat verder dan alleen de juiste handvaardigheid. Als professioneel schilder in de regio Leiden weet ik alles over verfsystemen. Daardoor kan ik opdrachtgevers optimaal adviseren over de beste oplossing. Een muurschildering is meer dan alleen verfraaien. Daarom moet het eindresultaat niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam. Zo gaat het schilderwerk weer jaren mee.

Artistieke muurschilderingen op maat voor particulieren en bedrijven

Kortom, R.O. Muurschilderingen doet er alles aan om uitstekend werk te leveren. Een opdracht gaat voor mij niet gauw te ver. Ik blijf vernieuwend bezig en ben creatief in het bedenken van oplossingen. Ik ben vooral werkzaam in omgeving Leiden e.o..

  • Werkzaam in Leiden en omstreken
  • Biedt hulp bij inspiratie en het uitwerken van een idee
  • Gespecialiseerd in decoratieve verftechnieken
  • Uitstekende kwaliteit prijs verhouding

Ben jij opzoek naar een te gekke muurschildering en niet naar een muursticker? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geniet van mijn werk en ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik. Neem gerust telefonisch contact met mij op of middels het contactformulier.